Рекламации

 

Ако сте получили нещо, което не съответства на показаното на картинката и не отговаря на Вашите изисквания или има дефект, може да го  върнете при следните условия:

- Можете да върнете закупените стоки в срок от 7 дни от доставката при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем или парфюм), придружена е с оригиналната кутия, етикет и доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката). След този срок считаме, че това което сте получили отговаря на Вашите изисквания;

В противен случай всяка стока може да бъде подменена само с различен номер от същия модел !!!

- Рекламациите се заявяват предварително по e-mail като се описва причината поради която предявявате рекламация;

 


- Сумата, която възстановяваме при отказване от доставката е само цената на продуктите. Не възстановяваме разходите по доставките и в двете посоки, комисионни на куриера за наложените платежи и други подобни разходи. Цената, която трябва да ви възстановим по банков път, се уточнява предварително с нас и от нея се приспадат тези разходи. Цената на доставката в едната посока е 5.60-7,90 лв с фирма Еконт в зависимост от населеното място и наложения платеж.

Внимание!!!! Намалените стоки от категория ПРОМОЦИИ не подлежат на замяна, като заплатената сума не подлежи на възстановяване.